Stefaan Camerlinck

Eerste en Beste Sommelier van België 2005-2006

Zilveren medaille op het  WK Zuid-Afrikaanse wijnen (oktober 2010)


Welkom in onze wondere wereld van de wijnen.
Wij hebben een mooie wijnkaart  die geen naslagwerk met grote ronkende (onbetaalbare) namen is, maar een collectie wijnen die ook ons weten te charmeren. Uiteraard proeven wij de verschillende wijnen alvorens ze aan te kopen.
Wij selecteren onze wijnen niet op de naam, maar op de kwaliteit. We zoeken naar typische, authentieke wijnen. Soms zijn er ook buitenbeentjes, maar bovenal, de wijnen moeten betaalbaar blijven.
Wijn is gemaakt voor het genot, vandaag de dag meer dan ooit. Indien u vragen heeft over één van onze (of uw) wijnen, dan maken wij graag tijd voor u. Wijn is en blijft natuurlijk een persoonlijke beleving. Vertel ons wat u graag drinkt, en dan proberen wij een wijn naar uw smaak op te halen.
Zoals u zal merken is Zuid-Afrika zeer goed vertegenwoordigd op onze wijnkaart. Dit komt door een uitermate interressante wijnreis die ik onlangs heb beleefd aldaar. Het is duidelijk dat dit land een erg grote sprong voorwaarts heeft gemaakt de laatste jaren. De prijs-kwaliteit verhouding zijn zeer correct en bovenal... de wijnen zijn superlekker!!
Wij wensen u een heerlijke wereldreis in onze wijnkaart...

Stefaan Camerlinck; sommelier